Bosszantó parkoló

Fotók a tilosban parkoló autókról, a mozgássérült parkolót használó egészséges emberekről, olyan autókról, ahol gyanús a mozgáskorlátozott kártya jogossága. Ha Te is látsz olyan autót, amelyik akadályozza a gyalogos forgalmat, vagy a kerekesszékkel élő rokkant emberek parkolását vagy közlekedését, akkor küldd be ide: parkolofoto @ gmail. com , és megjelenítjük az oldalon.

Tartalom

Link ajánló


Bicikliúton parkoló

Szaszától kaptuk az alábbi képeket, amin a bicikliút nem helyes használata látható:

Hali,
Tegnapelőtt délután lőttem a p<sípszó>sztot a Döbrentei téren. Vészvillogóval már mindent lehet?



 

3 komment

Címkék: opel bicikliút

A bejegyzés trackback címe:

https://parkolo.blog.hu/api/trackback/id/tr56561311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MekkMester 2009.02.22. 10:49:19

Ha valaki tiltott helyen áll vészvillogóval, az azt jelenti, hogy: "Tudom, hogy szabálytalanul állok, tudom, hogy ezzel sokaknak kellemetlenséget okzok, de LESZAROM!"
Ezek után bármit szabad. Tükör lerúg, oldalat végigkarcol, kromofág a tetejére... stb. Persze, mivel nem a kocsi a hibás, jobb lenne a lábait eltörni a köcsögnek és akkor egy ideig nem csinálna ilyet.

muntib 2009.03.09. 09:34:46

@MekkMester:
Ezek után bármit szabad. Tükör lerúg, oldalat végigkarcol, kromofág a tetejére... stb.

Ezek után bármit szabad. A biciklis kezét eltörni, a biciklis lábát eltörni, a biciklis orrát beverni, a biciklit szétverni...stb...stb... és mindezt úgy, hogy többet ne tudjon a kis drótszamarára felülni

printscreen 2009.04.16. 08:41:50

@muntib: Igazi IQ fighter vagy :). Amúgy az poén, hogy ott simán meglehetett volna állni normálisan azzal az Opellel. De úgy, hogy nem zavarná a biciklis forgalmat sem, sőt senkit, észre se lehetne venni. Igazi, elfelejtetem Mo.-on jogsi van, vezetési képesség nincs :D.
süti beállítások módosítása