Bosszantó parkoló

Fotók a tilosban parkoló autókról, a mozgássérült parkolót használó egészséges emberekről, olyan autókról, ahol gyanús a mozgáskorlátozott kártya jogossága. Ha Te is látsz olyan autót, amelyik akadályozza a gyalogos forgalmat, vagy a kerekesszékkel élő rokkant emberek parkolását vagy közlekedését, akkor küldd be ide: parkolofoto @ gmail. com , és megjelenítjük az oldalon.

Tartalom

Link ajánló


Forgalom akadályozása az Üllői úton

Arontól kaptuk a következő levelet, mi is járunk az Üllői úton és valóban tapasztaljuk a nap mint nap előforduló forgalomakadályozást:

Szia!

Ez az első kép amit küldök nektek. Mondjuk a helyzet minden reggel ugyanez, csak nyilván a szorgos rend őrei nem érnek rá idekuksizni. Másrészt viszont jóleső érzés, hogy ezek az autósok, teherautósok oly hatalmas szociális érzékenységgel vannak megáldva, hogy fel sem tűnik nekik az okozott dugó.
Ma reggel a Korányi Sándor utcától az Futó utcáig (ha jól nézem a térképen) állt a sor, mert a képen jobb oldalt látható JVX-134-en Citroen Berlingo azt gondolta jó ötlet megállni a bolt előtt, amíg a nemtommit beviszi. Értem én, hogy árut kell szállítani a boltba, de
biztosan ez a legjobb megoldás?
Ja, a dolog további szépsége, hogy az Üllői út további részén gyorsulási verseny lehetett rendezni, mert alig volt forgalom.

üdv,
aron

1 komment

Címkék: budapest üllői út forgalomakadályozás

A bejegyzés trackback címe:

https://parkolo.blog.hu/api/trackback/id/tr64496312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csóróbringás 2009.02.03. 08:49:20

tegnap én is láttam az üllőin némi forgalom akadályozást.
keroutinform.freeblog.hu/archives/2009/02/02/kontener/

azt már tökre megszoktam, hogy autók vészvillogva, vagy anélkül parkolnak a szélső sávban, kb keresztutcánként jut egy-egy ilyen. minden nap, a nap szinte minden szakában.
de ez a konténeres még nekem is új volt...
süti beállítások módosítása