Bosszantó parkoló

Fotók a tilosban parkoló autókról, a mozgássérült parkolót használó egészséges emberekről, olyan autókról, ahol gyanús a mozgáskorlátozott kártya jogossága. Ha Te is látsz olyan autót, amelyik akadályozza a gyalogos forgalmat, vagy a kerekesszékkel élő rokkant emberek parkolását vagy közlekedését, akkor küldd be ide: parkolofoto @ gmail. com , és megjelenítjük az oldalon.

Tartalom

Link ajánló


Rendőrségi tanácsadó

2012. április 15-től szigorodtak a közlekedési szabálysértés büntetési tételei.

A brutális emelésnek talán az lehet az oka, hogy az idei költségvetésben 18 milliárdos bevételt terveznek, csak a közlekedési bírságokból.

Jómagam minden nap vezetek, igyekszem betartani a KRESZ szabályokat, nem is kaptam büntetést már 10 éve. Persze vannak olyan helyek, ahol szerintem lehetetlen betartani az előírt maximális sebességet (30-as tábla), de nap mint nap látom, ahogy autóstársaim pofátlanul megszegik a szabályokat.

Ezen az oldalon lehetőség van olyan helyszínt megadni, ahova egy kihelyezett kamerával napok alatt beszedheti a rendőrség az idei évre előirányzott büntetési díjat.

Írja meg Ön is, hol lát rendszeresen pofátlan szabálysértést!

5 komment

Címkék: közlekedési szabálysértés

A bejegyzés trackback címe:

https://parkolo.blog.hu/api/trackback/id/tr604454294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ut · http://thaifoldiutazas.uw.hu 2012.04.16. 14:59:03

IX. ker. Gubacsi út - Koppány utva sarok:
A Gubacsi út végén, a Lurdy-ház felé tartva, a balra kanyarodni tilos ellenére bekanyarodik minden 5. autó. Keresztezik a zölddel rendelkező villamos útját és a villamosmegálló-sziget túloldalán a szembejövők útját. Kint van a tiltó tábla, igaz a lámpa telezöldet mutat.

Még durvább a helyzet 1 utcával tovább:

Gubacsi út - Kvassay Jenő út:
Itt is balra kanyarodnak, záróvonal és épített terelőszigetek ellenére. Keresztezik a villamos útját és a szembejövőket, ráadásul ezek a szembejövők a Rákóczi híd támfalai közül kanyarodva bukkannak fel, nem látják be előre a kanyart - és nem is számítanak keresztező forgalomra.

Ide kihelyezett kamerával 1 hét alatt börtönig jutnának a visszaeső szabálytalankodók.

sunblind 2012.04.16. 15:05:50

Anyám rendszeresen index nélkül hajt ki a garázsból az udvarra. Szeretném feljelenteni.

DanZi 2012.04.16. 15:45:49

rakpart budán, erzsébethídnál van egy kijárat, ami csak dél irányába használható. Ma észak felől indexelve állt ott egy kocsi, hogy majd áthajt a zárón... nem zavarta, hogy 25-en mögötte anyáznak...

Szőrcsim.bók 2012.04.18. 00:22:38

Értelmezhetetlen a szöveged. Mit akarsz mondani, kérdezni? Mondatod egyik felével agyoncsapod a másikat. Szerintem először szedd össze magad és a gondolataidat.
Az én véleményem, hogy leülhetsz, egyes.

felfordul a gyomrom 2012.04.18. 17:09:30

fehérvári út 152 előtti járdán rendszeresen 4 kerékkel parkol egy kocsi. a rendszámát már fejből tudom, de nem tudom, hogy le szabad-e írni.
ugyanitt többen is szoktak állni, közteresek egy hónapja "nem találtak szabálytalanságot". hmm
esetleg van valaki, aki szívesen együttműködne aktivistaként egy élhetőbb városért?
süti beállítások módosítása