Bosszantó parkoló

Fotók a tilosban parkoló autókról, a mozgássérült parkolót használó egészséges emberekről, olyan autókról, ahol gyanús a mozgáskorlátozott kártya jogossága. Ha Te is látsz olyan autót, amelyik akadályozza a gyalogos forgalmat, vagy a kerekesszékkel élő rokkant emberek parkolását vagy közlekedését, akkor küldd be ide: parkolofoto @ gmail. com , és megjelenítjük az oldalon.

Tartalom

Link ajánló


Mozgássérült parkoló jogtalan használata

Megjelenítjük a beküldött fotókat, amelyek bemutatják azokat az autókat, amik jogtalanul használják a mozgássérültek számára fenntartott parkolót, vagy szabálytalanul parkolnak olymódon, hogy akadályozzák a gyalogos forgalmat vagy az autós forgalmat.

 

Kérünk, segíts Te is ebben a vadászatban, és ha sikerül lencsevégre kapni bunkó módon parkoló autót, akkor a fotót küldd el a parkolofoto @ gmail. com  címre.

 

Segítségedet köszönjük,

A parkolo.blog.hu csapata

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkolo.blog.hu/api/trackback/id/tr96400184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása